Професионално почистване след ремонт

След ремонт почистването е изморителна задача и отнема много време. Можете да прекарате дни в чистене, докато успеете да се справите с всяка една стая от дома ви. Защо да трябва да се тормозите с тази така неприятна работа, когато просто можете да се обадите на професионалистите почистваща фирма Фея 63 Варна за да я свършат само за няколко часа? Ако желаете да няма и следа от строителни отпадъци след ремонта ви свържете се с нас за да получите професионално следремонтно почистване.

След като строителството или ремонта е завършен ще има много прах и мръсотия навсякъде из вашето жилище. Почистваща фирма Фея 63 Варна усърдно ще се погрижи да бъдат премахнати праха и всякакви останали замърсявания. Следремонтното ни професионално почистване включва измитане, обезпрашаване, измиване на подовете; търкане и влажно почистване на повърхностите; полиране на стъклените, хромирани и метални повърхности; почистване на уреди, шкафове, рафтове; миене на прозорци.

Ако имате нужда от по-обстойно почистване на вашето обзавеждане и подови настилки, информирайте се относно нашите допълнителни услуги, като например машинно пране на мека мебел и тапицерии, машинно почистване на твърди подови настилки и др. Почистваща фирма Фея 63 Варна също може да ви предложи и външно почистване на прозорци, което е един завършек на нашето професионално почистване след ремонта на вашия дом. Нашите специалисти ще се отнесат към тази задача с много професионализъм, всеотдайност и опит.

Почистваща фирма Фея 63 Варна е на разположение да помогне при почистването и освежаването на вашия дом. Ако проявявате интерес и имате въпроси, моля, не се колебайте да ни потърсите. Ние с радост ще отговорим на всяко запитване.