Прецизното почистване осигурява здравословна среда и добро настроение за работа

Улисани в изпълненията на ежедневните задачи, често не си даваме сметка колко важна всъщност е работната среда. И докато в офис сградите потокът от клиенти е ограничен, това не може да се каже за големите магазини, които ежедневно приемат стотици хора. Огромните помещения и засиленият клиентски интерес изискват квалифицирана помощ за поддръжка.

Служителите на Фея 63 се грижат ежедневно водещи фирми на нашия пазар да посрещат своите клиенти в безупречно поддържани магазини

Теленор България ЕАД е партньор, с който работихме успешно в интервала 2015-2016 година. Компанията е сред основните мобилни оператори в страната. Магазинната й мрежа се разраства с всяка изминала година, като това налага избирането на фирма за професионално почистване, която да разполага с голям брой квалифицирани кадри, удовлетворяващи нуждата от ежедневна професионална поддръжка на многобройните обекти. До 2014 година компанията работи у нас под името Глобул, от 2013 е част от международната Теленор Груп. Към момента мобилният оператор, на територията на Варна, се доверява на Фея 63 за почистване след ремонтни дейности, а ежедневното привеждане в безупречен вид на магазините извършват софийската фирма Lux Cleaning Team, чийто подизпълнител е отново екипът на Фея 63 ООД.

Всекидневната поддръжка на големи помещения изисква отлично подготвен персонал
Почистване на офиси

Бързина, сръчност, опит, отговорност и постоянство са само част от качествата, които търсим при набиране на нашите служители за професионално почистване. Специално проведените обучения гарантират индивидуалните познания на всеки член от екипa. Следим новостите в сферата на почистването и ги адаптираме в ежедневната си дейност. Техническата обезпеченост също е от ключово значение за успешната ни работа. Фея 63 ООД предлага машинно почистване и пране, като за целта се разчита на модерна техника, създаваща условия за експедитивен работен процес и бeзупречен резултат.