Обърнете се към нас за професионално почистване и в Добрич

Следващата стъпка в разширението на Фея 63 е поемането на ангажименти за Добрич. Фирмата и друг път е извършвала услуги в рамките на града. Вече съвсем тенденциозно набираме клиенти в региона, като включваме Добрич в стандартните си работни маршрути.

професионално почистване Добрич

Началото в областта беше поставено чрез съвместната ни работа с ПроКредит банк. Четири години ние от Фея 63 отговаряме за основното професионално почистване на обектите на фирмата в Добрич и Шумен. Теленор Добрич се довериха на нас за основно почистване, непосредствено преди официалното откриване. Една от водещите вериги магазини в страната също избра Фея 63 за качествена поддръжка. Кауфланд Добрич и Шумен почистиха нашите служители тази година след ремонт на работните помещения.

професионално почистване Добрич

В Добрич успяхме да се погрижим за една от големите градски легенди – ресторант Лебед. Дълго време комплексът е затворен, въпреки впечатляващото си местонахождение в градския парк Св. Георги, на брега на езерото. След голям ремонт, занемарената сграда възвърна първоначалния си блясък, като отново е любимо място на жители и гости на Добрич. Преди голямото откриване през 2015 година, за приказната атмосфера допринесоха и нашите служители, като гарантираха перфектния външен вид на ресторанта. Очакваме с нетърпение и вашите професионални предложения в рамките на града. Независимо дали искате да почистим дома ви, офиса, магазина или склада, ние ще ви предложим добри решения, в кратък срок, с достъпен ценови диапазон.

Фейсбук профил на комплекс Лебед