Вече чистим вашия дом или бизнес помещение и в Шумен

By почистваща фирма Варна | 21.03.2017 0 Comment
След седем години на варненския пазар, Фея 63 започва работа и на територията на Шумен. С дългогодишни партньорски взаимоотношения, твърд клиентски контингент и с много приятели зад гърба си, ние стъпваме на шуменския пазар. Независимо от новото място, предлаганите услуги остават с висок стандарт, поддържан във всичките представителства на фирмата.

професионално почистване Шумен

В рамките на Шумен ние ви предлагаме, както ръчно, така и машиинно почистване. При нас ви очаква автоматизиранa поддръжка на твърди и меки подови настилки, машинно пране на мека мебел и тапицерии, измиване на фасади, прозорци, огледала, витрини, дограми и др., почистване на бани и басейни, цялостно обезпрашаване на тавани и още много. Работим с атрактивни ценови диапазони, предлагаме сезонни промоции и различни преференции.

професионално почистване Шумен

Наши дългогодишни клиенти са New Yorker и Прокредит банк. За основните почиствания на Прокредит в Шумен и Добрич се грижим вече четвърта година. Служителите на Фея 63 отговарят за ежедневната и основната поддръжка на редица големи магазини и офис помещения. Сред тях тази година е и Кауфланд Шумен, както и магазинът в Добрич, където се извърши почистване на работните помещения след ремонтни дейности. За нас са важни, както корпоративните, така и частните клиенти. Предлагаме реални и ефективни решения там, където имате нужда от нас. Очакваме всички организации и лица в Шумен, които търсят качествена и достъпна услуга за професионално почистване, да се свържат с нас.