Как да почистите вашата баня като професионалист от почистваща фирма

Ако се чудите каква е тайната на почистващите фирми за бързо и ефективно почистване на баните и тоалетните, тук ние ще разкрием нашата тайна за това и ще ви помогнем със ценни съвети в тази неприятна задача.

Почистваща фирма Фея 63 Варна има дългогодишен и ценен опит в тази област. Баните са едни от най-важните области, в които да фокусирате енергията си, когато почиствате. Това е мястото където се развиват най-много бактерии поради високата и постоянна влажност, за това е изключително важно да се хигиенизира и дезинфекцира редовно. Освен това, професионалното почистване изисква и борба с варовика. Много от хората просто свикват с това как изглеждат баните с течение на времето.

Колкото по-заети са рафтовете и органайзерите в банята, толкова повече вода, мръсотия и бактерии се събират там и ще е нужно повече време и усилия за почистване.

Огледалата трябва да се освободят от всякакви петна, отпечатъци и варовик. Те страдат най-много от горещата вода, тъй като се изпотяват и започват да текат. С времето се образуват ивици. Едно професионално почистване изисква и професионални препарати за справяне с тях. От почистваща фирма Фея 63 Варна препоръчваме използването на спрейовете пяна за почистването на огледалата. Ако все пак не можете да се справите със замърсяванията опитайте с вода и оцет. Оцетът е много ефективен при премахването на варовика. Колкото по-чисти са огледалата, толкова по-дълго ще се запазят такива.

Тоалетната чиния е най-големия „развъдник“ за микроби и бактерии за това не трябва да се пренебрегва в никакъв случай. Напротив, това е обекта, на който трябва да се обърне на-голямо внимание. Това, от което се нуждаете за добро професионално почистване на тоалетната чиния и безопасност за вас е тоалетна четка, ръкавици, очила, почистващи препарати и дезинфектанти. Един професионалист от почистваща фирма винаги мисли първо за своето здраве. Не правете компромис във вкъщи, когато чистите.

Не забравяйте за всички онези малки детайли в банята, които събират не по-малко бактерии от другите обекти. Това са крановете, сапунерките, чашките за четки за зъби, държачите за тоалетна хартия и хавлии, органайзерите и пр. Погрижете се за долната част на крановете, особено, където кранчетата се срещат с мивката и ваната. Там обикновено се събира вода и плесенясва от застояване.

И накрая, но не и на последно място – плочките в банята. Те винаги се пръскат с вода, в следствие на което остават варовикови петна. Колкото и светли да са ви плочките и да не си личи, те са си там и с годините се натрупват. Почистваща фирма Фея 63 Варна съветва своите клиенти – не пренебрегвайте плочките. Когато замърсяванията са много упорити нанесете препарат за почистване и оставете да действа 15-20 минути, след което потъркайте и изплакнете.

Почистваща фирма Фея 63 Варна ще задоволи всички ваши изисквания за чистота. За въпроси и заявки за професионално почистване, моля, свържете се с нас на телефон 0885 805 700.