Фея 63 и New Yorker – успешно партньорство повече от три години

Вече шеста година, ние от Фея 63 ООД, се грижим за чистотата на вашия дом, офис, административна сграда или складово помещение на територията на град Варна. Благодарение на професионалното си отношение и доверения персонал, успяхме да изградим добри партньорства, които ни помогнаха да заемем стабилна позиция на пазара на почистващите фирми в региона.

Добрите партньорски отношения ни дадоха опит в почистването на магазини от такава величина

Съвместната работа с New Yorker е удоволствие и комплимент за професионалните ни качества. Фирмата разполага с два големи магазина в града, New Yorker- Валентина и New Yorker- Mall Varna. Брандът е утвърден в България и чужбина, като се откроява с актуалност на колекциите за дадения сезон, съобразно световните модни тенденции. В магазините се открива разнообразие от младежки стоки, спортни и ежедневни облекла, деним, обувки и аксесоари. Германската верига е сред лидерите в предлагането на младежка мода в Европа, като вече е представена с магазини в големите български градове.

Ежедневно екипите на Фея 63 почистват помещенията на бранда, като подизпълнител на софийската фирма Lux Cleaning Team

Те се привеждат в отличен вид, за да могат клиентите на веригата да се чувстват удобно, докато разглеждат актуалните предложения в магазините. Нашите служители отговарят и за професионалното почистване ежемесечно на марката, което се извършва машинно, като основната поддръжка е поета за магазините не само във Варна, но и за обекта, намиращ се в град Русе. Работим с висококвалифициран персонал, стремящ се към оптимални резултати и конкретни решения за всяка ситуация. За нас, като фирма за професионално почистване, е привилегия да се заемем с добрия външен вид, както на обществени помещения, така и на частни домове. Гарантираме блестящ резултат в най-кратък срок.