Безопасност при почистване

В почистваща фирма Фея 63 Варна ние разбираме колко важна е безопасността по време на чистене. От очевидните опасности, като хлъзгав под, до не толкова очевидните, като смесването на амоняк с белина, в почистваща фирма Фея 63 Варна се придържаме към строг режим на безопасност по време на всяко професионално почистване във Варна.

Като професионалисти в почистваща фирма Фея 63 Варна ние можем да ви дадем следните съвети за безопасност при почистване:

1. Намалете подхлъзванията и паданията като поставите лепенки против подхлъзване на килимите.

2. Задължително носете гумени ръкавици за да избегнете контакт на кожата с химикалите. Почистваща фирма Фея 63 Варна винаги прави това.

3. В никакъв случай не смесвайте препаратите! Някой съединения могат да отделят опасни за живота газове.

4. Съхранявайте почистващите препарати далеч от обсега на деца и домашни любимци.

5. Винаги разреждайте концентрираните почистващи препарати преди употреба. Има си причина те да са такива. Почистваща фирма Фея 63 Варна работи с екологични препарати одобрени от МЗ и ХЕИ.

6. Проветрявайте стаите преди да започнете да чистите.

7. Винаги четете инструкциите за употреба преди да използвате препарат за почистване за първи път.

8. Сменяйте често гъбите за почистване за да намалите бактериите и плесените. Почистваща фирма Фея 63 Варна винаги работи с чисти гъби.

9. Прибирайте разпилените предмети от пода, като играчки например, за да избегнете спъване.

Ако имате въпроси относно почистващите препарати с които работи почистваща фирма Фея 63 Варна, не се притеснявайте да попитате. Нашите цели са да осигурим качествено професионално почистване на вашия дом и да спомогнем за редуцирането на микробите.
Почистваща фирма Фея 63 Варна е сред най – добрите фирма за почистване, които гр. Варна може да предложи. За въпроси и заявки за професионално почистване, моля, свържете се с нас на телефон 0885 805 700.