С развитието на технологиите почистването става все по-автоматизирано

Човешкият фактор остава водещ в организацията и индивидуалния подход за поддръжка на големи помещения, но дейността на служителите на фирмите за почистване е все по-улеснена от развитието на технологията. Обширните производствени, складови и търговски помещения се замърсяват трайно и се нуждаят от продължително професионално почистване. За да се постигне максимален резултат, се включва машинната поддръжка, която прави процеса бърз и високоефективен.

В крак с тенденциите в машинното професионално почистване е и Фея 63 ООД

Ние предлагаме автоматизирана поддръжка на твърди, меки подови настилки, пране на мека мебел и тапицерии. Персоналът е преминал обучение за работа с техниката. Дейността се извършва в удобно за клиента време, експедитивно и качествено. Машините отговарят на всички изисквания за професионална ефективност и безопасност. Служителите на Фея 63 се грижат за механичното почистване на редица големи фирми, техните производствени помещения, складове и магазини.

От три години ПроКредит Банк се доверяват за основните си почиствания на Фея 63

Добавянето на името на една от най-големите финансови институции в България към списъка ни с дългогодишни клиенти, е безспорна висока оценка за нашата работа. Фирмата е основана през 2001 година. Фокусирана е върху дейността на малките и средни предприятия. ПроКредит Банк отдава голямо внимание на зелената идея, реализирайки различни подходи за опазване на околната среда.

Category: Полезни съвети Етикети:мръсотия, настилка, офис, подови настилки, почистване на високи сгради, Почистване на офиси, почистване на пода, професионално почистване, техника за почистване, чистене