Български Английски
 

За нас

single-img

Уважаеми дами и господа,

Фирма „Фея 63“ ООД е активна от 2004 година със седалище гр. Бургас, а от м. Август 2010 година и в гр. Варна.

Специализирана е в областта на професионално почистване на хотели, ресторанти, домове, офиси, производствени помещения и административни сгради.

Работим със специално обучен и висококвалифициран персонал.

Използваме съвременна професионална техника и екологични препарати на световно известни и признати фирми, одобрени от МЗ и ХЕИ. Наши основни партньори са фирми като:

За връзка с нас

НАШИТЕ УСЛУГИ

Разполагаме с конкретни решения за всеки проблем, свързан с хигиената, дезинфекцията, поддържането и защитата на съвременните покрития в цялото им разнообразие и особености

НАШАТА МИСИЯ

Целта ни е да намерим най – оптималното решение за всеки конкретен случай. Стремежът ни е да удовлетворим изискванията на всеки клиент за чиста и здравословна среда

КАЧЕСТВЕНИ УСЛУГИ

Гарантираме, че поетите от нас дейности се извършват с високо качество и грижа за поверената собственост. Стараем се да запазим доверието на нашите клиенти за качеството на извършените от нас услуги

Референции

Препоръки

Сертификати

НАШИЯ ЕКИП

ФЕЯ 63

Уважаеми дами и господа

Разполагаме с конкретни решения за всеки проблем, свързан с хигиената, дезинфекцията, поддържането и защитата на съвременните покрития в цялото им разнообразие и особености.

Целта ни е да намерим най – оптималното решение за всеки конкретен случай. Стремежът ни е да удовлетворим изискванията на всеки клиент за чиста и здравословна среда.

Гарантираме, че поетите от нас дейности се извършват с високо качество и грижа за поверената собственост. Стараем се да запазим доверието на нашите клиенти за качеството на извършените от нас услуги.

професионално почистване от екипа на Фея 63
Call Now Button